PUBER & CO.


PUBER PUBER AAN DE WAND
De kleine pup wordt langzaam een echte hond met bijhorende streken om groot te worden. Uw hond leert u kennen door uit te dagen, u leert de hond in veel meer gedragingen en situaties kennen. 


HORMONEN
Gieren door de hond. Ze worden geslachtsrijp met alle bijbehorende gedragingen. Ze worden onafhankelijker, willen soms rijen, dekken, markeren, weglopen en de interesse in andere honden neemt toe. Door dat drukke lijf en volle hoofd, lijken uw verzoeken en commando's aan uw hond soms te verdwijnen in de ether. Door eerlijk, duidelijk en consequent te zijn (alle betrokkenen) komt de hond er het snelst en best doorheen. 


UPSIDE
Uw band met de hond is veranderd. Het wisselen is achter de rug en het apporteren kan opgepakt. Doordat ze zowel lichamelijk als geestelijk meer mogelijkheden hebben, kunnen oefeningen wat moeilijker gemaakt en kan gewerkt aan perfectie ervan. Lijkt u het wat, schrijf u in voor een cursus speciaal voor deze fase!

VERVOLG & ZELFOPLEIDING
Na de jonge hondencursus kunt u in april doorstromen naar de zelfopleiding Jachthonden welke in april op diverse plaatsen in Noord Holland van start gaat.